tiistai 22. heinäkuuta 2014

So, it has begun!

Mahtavat kolme päivää reissusta on nyt takanapäin! Pahottelen etten oo päässyt aikasemmin postaileen, niin joudun nyt vähän tiivistään enkä jaksa laittaa niin paljon kuvia kun haluaisin. Su-Ma yö oltiin laivassa jossain Turun ja Ruotsin välillä, sillon ei siis ollut mahista päästä koneelle. Eilen illalla Odensessa olin vaan yksinkertasesti niin puhki etten jaksanut. So sorry.

Tuleepas pahoillaan oleva postaus, mutta pahottelen myös kuvien laatua. Suurin osa otettu auton ikkunoitten läpi, mikä aiheuttaa tiettyjä rajotuksia ... pahottelen myös että oon niin väsynyt etten nyt jaksa säätää kuvia. 


 Pakkauskriisiä!

kimalainen Ruutanassa! 

 Ensimmäinen etappi Sunnuntaina oli siis matka Turkuun ja laivaan josta aamulla poistuttiin Ruotsiin. Muutaman kello ja aikaerosekaannuksen jälkeen meillä oli loppujenlopuks mitä? puoltuntia aikaa olla autolla kun herättiin. Hups. Pois päästiin kumminkin ja matka pääs varsinaisesti alkaan.

Suunnattiin sitten kun päästiin Tukholman ulkopuolelle suunnattiin erittäin ruotsalaiselle aamupalalle Mäkkäriin.


 Auringonlasku on paras. Ja laivat. Ja äiti joka ostaa kynsilakkoja. Kiitos!



melkein ruotsalainen jäätelö.

kimalainen Ruotsissa, ja maailman tylsimmällä motarilla.

 Sitten siltaa pitkin Tanskaan!


 Sillalta suoraa tunneliin meren alle! Huiiiiiiiiiiii.


kimalainen tunnelissa.

 Silta #2



Sitten oli reissun pisin päivä, matkallisesti ainakin, takana. Yli 800 km autossa. Äkkiä pois Ruotsista ja nauttiin sitten muusta Euroopasta! Mua ei ees hirveesti puuduttanut:) Kamera ja loistava kirja piti tyytyväisenä:)
 Odense, Tanska

Olin hirmu väsy, ja ai että oli ihana nähä hotelli. Ainoo miinus tossa mestassa oli että oli semi lämmin, huone sattu oleen justiinsa tolla sivulla mihin paisto koko päivän aurinko! :D Ei valiteta, kesä ja lämpö on parasta!
 Lenkin jälkeen suunnattiin Odensen keskustaan syömään ja turisteja kun ollaan, niin tottakai ajaan kaupunkia ympäri! Oikeen nätti paikka! Noista illan kuvist kyllä vaan yks on julkasukelponen..


Aamulla ihan ok aamupalanjälkeen, jatkettiin matkaa taas. Auringossa niinkun tähän astikin!


vielä vähän Odensea. Söpö kaupunki!

Silta #3

Tanskan ja Saksan raja.

ei huono lomakeli!

kimalainen Saksassa 

Notes from Germany:
-autot ajaa perkeleen lujaa
-paljon karavaanareita (myös tanskassa!)
-volkswageneita
-audit ajaa kovimpaa
-paljon maissipeltoja ja tuulimyllyjä

Juututtiin Hampurin lähellä ruuhkaankin. Nopeesti siitä kyllä sit päästiinkin :P Saksassa ei ajomatkalla mitään sen jännempiä juttuja. Luulin hukanneeni puhelimeni. En hukannut.

tunneli!

Hotelli on samaa ketjua kun viimeks. Eli ihan yhtä hyvä. Vähän ehkä viihtysämpi ja täälon parempi ilmastointi! Ollaaan ihan Bremenin vieressä lähiössä/kylässä jonka nimee en muista, ja tää on kyllä ihan yli söpö! Löydettiin oikeen viehättävä ravintolakin josta sai mahtavaa ruokaa! Lenkillä pelotti käydä koska heinäsirkat huutaa niin lujaa!

huomaa Mersu ja Volkkari!



Tämä tarina on loistava päättää tältä erää ruokakuvaan. Oli muuten hyvää. Ja halpaa niinkun Saksassa aina. Nyt unille ja aamulla hotelliaamupalan kautta matka jatkuu kohti Alankomaita ja Belgiaa!

Eikä vielä edes puuduta autossa istuminen. Eikä vanhemmat. vielä..
~Sanna :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti